CookCake هنر آشپزی و پخت انواع کیک و شیرینی
cookcake آموزش و یادگیری هنر کیک پزی از مبتدی تا پیشرفته
نحوه پخت انواع کیک ها و شیرینی به همراه تزیین و شیرینی آرایی
کیفیت در نحوه پخت کیک و تنوع روشهای بکار گرفته شده
cookcake آموزش و یادگیری هنر کیک پزی از مبتدی تا پیشرفته
نحوه پخت انواع کیک ها و شیرینی به همراه تزیین و شیرینی آرایی
کیفیت در نحوه پخت کیک و تنوع روشهای بکار گرفته شده
Posted on by admin - 2 comments
تنوع انواع کیک و روش های ساخت کیک با کیفیت و دقت با
عدس پلو با گوشت (مخصوص بچه های بالای 10 ماه)
پوره گوشت و لوبیا(بالای 8 ماهگی)
ساندویچ کره بادام زمینی شکلات و موز